Kartanesi-24 Merhaba arkadaşlar pgt tüp Bebek ile 10 haftalık hamileyim 6. Haftamda ve 9. Haftamda kanama yaşadım kırmızı renkte ikisinde de hemen acile gittim çok şükür ki bebeğimde bir sorun yoktu ama rahimde kanama alanı vs de yok iki acildeki doktorda kanama alanı vs görünmüyor dedi bebekte de bir sorun yok dediler düşük önleyici iğne verdi en son gittiğimde gün aşırı onu kullanıyorum bide normalde oksapar 4 binlik iğne ve ecopirin 100 lük hap kullanıyorum 2 gün onu bırak demişti kanamadan sonra ve 2 gün bırakıp geri başladım biraz pıhtılaşma sorunum da var o yüzden onu bırakınca da sorun olursa diye korkuyorum kendi doktoruma randevuma 10 gün falan var kanamadan sonra görüştüm kendi doktorum da birşey demedi bebekte sorun olmadığı için kontrolde bakalım dedi sadece size sormak istediğim bu kanamalar neden oluyor olabilir sizlerde kanama yaşadınız mı nasıl bir süreç geçirdiniz çok tedirgin oluyorum
minnosbirkiz Kartanesi-24 ecopirin dozunuz yüksek geliyor olabilir, aynı haftada benimde olmuştu, 6-7 haftalık felandım, ecopirini 81mg olanını yazdı tam geldi, bende sizin gibi iğne eşliğinde kullanıyordum
MMatildaa Kartanesi-24 canım benimde kanamam olmuştu coraspin kan sulandırıcı kullanıyordum doktorum hemen o kesti ve kanamam bitti bidaha da olmadi
Kartanesi-24 minnosbirkiz öyle mi ben en düşük doz 100 lük sanıyordum bu konuda doktorum ile görüşüyüm en iyisi çok teşekkür ederim cevabınız için 😊
Kartanesi-24 MMatildaa benimkini tamamen kesemez galiba canım çünkü pıhtılaşma bozukluğu var bir miktar bende ama sadece hapını veya sadece iğnesini kullansam nasıl olur acaba bunu doktorumla konuşuyum bi dediğin gibi belkide ikisi ağır geliyordur bana
minnosbirkiz Kartanesi-24 yok daha düşüğü bile var ☺️ korkmayın dozunu düşürür bişeycik olmaz Allahın izniyle
Mucizemmm_ Kartanesi-24 hafif pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız canım mthfr ve paı değerlerin heterozigot mu
MMatildaa Kartanesi-24 bende hem iğnesini hemde hapını kullanıyordum canım doktorum hapı kesti iğneyle devam ediyorum bi bunu da danış istersen
minnosbirkiz Mucizemmm_ benim öyleydi, biri homozigot, biri heterozigottu, 4 binlik iğne ve 81mg ecopirin kullandım, pıhtılaşma eğilimim olduğunu söylemişti, önlem amaçlı kullanmıştım, aralarda ecopirini içmezdim bile 😄 ama iğnemi çok düzenli kullanmıştım
Kartanesi-24 Mucizemmm_ 2 değerim heterezigot biri homozigot ama bundan hariç normal kan testi alıp bir değerime daha bakmıştı doktorum ondaki değer pek yüksek çıkmamıştı doktorda çok hafif bir pıhtılaşma var demişti ama hangi değerlere baktı inanın bilmiyorum bakalı 2 sene oldu çünkü
Kartanesi-24 MMatildaa aynen bir konuşuyum doktorumla canım ikisinden birini kullandırıt belki daha kontrole 10 gün var ama bakalım
Onurbanuu Kartanesi-24 merhaba okuyunca kendımı gordum benımde 5 gundur lekelenmem oluyor 5 haftamda pıhtılı oldu bıgun banada aynı dedıler progestan ıgne kullabdıgım ıcın gunde ıkı kere gerek duyulmadı bısey yok dendı kan pıhtılasması bende de var ama oksapar 4000 kesmedı aspırını kestıler bende 1 hafta oldu ıcmıyorum bı sorun olmadı dımı sızde
Kartanesi-24 Onurbanuu benim hem iğne hem hapı kesmişti doktor 2_3 gün içmedim ve iğne vurunmadım daha sonra ikisinede yeniden başladım elhamdülillah şuan 26 haftalık olduk hala iğne ve hapa devam ediyorum inşallah sizinde bir sorun olmadan sağlıkla ilerler
Kartanesi-24 Onurbanuu bende de pıhtılaşma vardı ama 2_3 günden birşey olmaz dedi doktorum kanamayı artırır diye bıraktırdı geri başlattı kanamam kesilince
Sinemlimi @“Onurbanuu” bende de var . Dün kanamam oldu bi gece hastane de kaldım. Bugün taburcu oldum. Ama hala kanamam var sancımda var. Bendede coraspiirni kesti. Kanama bitince tekrar başla kullanmazsan bebeğin kalbi durur dedi. Oksapar devam ama hala