Uykusuzz_koala Daha 9 günlüğüz kolik olduğunu nasıl anlarım ? Yani erken mi hanüz ? Hani derler ya gaz 15. Günden sonra kendini gösterir diye. Uyumuyoruz biz geceleri normal bebek mi oluyor ay
Fatmadmr37 Uykusuzz_koala her uyumayan huysuz bebek tabi ki kolik olmuyor. Bizim kolik sancıları kızım 1 aylıkken başladı 1 ay çok iyiydi. Sonrasında sürekli ağlama krizleri. Özellikle bacaklarını karnına doğru çekerek. Yani öyle böyle değil ağlamaktan morarıyodu artık. Gazını çıkaramıyor uyuyamıyor çok zor. Kolik olsa sadece uyku sorunu olmaz emin olun.
Mrvsmt2502 Uykusuzz_koala her gün aynı saatlerde etini koparıyormuşuz gibi ağlaması oluyor kızımın akşam 6-10 arası susmadan ağlıyordu ağlarken sakinleşmsi için ne denediysem onu daha da sinirlendiriyordu emmiyordu mesela kafasını geriye atıyordu kucağıma alıyım sakinleşsin diyordum yine ağlıyordu salladım ağladı beyaz gürültü vs her şeyi denedim ağladı . 10 olduğunda da emerken uyuya kalıyordu sonra sabaha kadar uyuyordu çocuk gece acıkınca uyanmaları hariç
Zeynepdinc Uykusuzz_koala uyumamak değil de benim kızım kolikti 7 ay uyumadığı ve emmediği her vakit ağladı ayaklarını çekiyordu ne damlalar neler neler fayda etmedi. 7. Aydan sonra nerdeyse ilk kez güldü.
Merimeri06 Uykusuzz_koala biz iki aydan sonra fark ettik ilk iki ay fena değildi gazlı bir bebekti zaten o anlasiliuor ama kolik birsz daha farklı anlayamiyorsun habire acaba neyi var diye seni telaşa sokar o zaman dedik bu kolik diye kolik olduğu için 2 yasina kadar uyku düzeni asla oturmadı ne denediysem sonra sonra uyumaya başladık
Aslaninannesi_ Benim bebeğim 15 günlük çok sakin diye seviniyordum 38 de doğdu ve sarılık oldu meğer sarılıktan sakinmiş sarılığın değeri düşünce aman allahım bir ağlıyor geceleri kıp kırmızı oluyor sıkılıyor gazı var ama çıkmıyor