couleurcerise Bu folik asit değil multivitamin içinde folik asit de var 12.haftadan sonra kullanmıştım ilk 12 hafta sadece folik asit kullanıyorsunuz.
Naviber MelodyFairy içerisinde folik asit var diye biliyorum. Arkasının fotoğrafını çekerseniz yardımcı olabilirim
Mervecimmm MelodyFairy hayır canım bu hamilelikte kullanılan bi vitamin takviyesi.içinde folik asit de var ama hamileliğin başlarında o folik asit tek başına yetmez. Sadece folik asit kullanmalısın.
MelodyFairy Mervecimmm bu bitene kadar kullansam yine folik asite geçsem ? Sorun mu ama araştırdığımda hamilelik öncesi de kullanabilir diyor
aysegull01 MelodyFairy bunu doktorum bana omega 3 olarak verdi 13. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım
MelodyFairy aysegull01 zaten folik asit kullanıyorum ama bitmek üzere diye de bunu sipariş etmiştim hamilelik öncesi de öneriliyor diye
deletedmom43191 MelodyFairy ben kullanıyorum ama eczanede kalmadığı için elenatal 2 kullanıyorum suan
orkidemm_ MelodyFairy rahatlıkla kullanabilirsin folik asit artı vitamin ve mineral destekli bir takviye gebelik öncesi de gayet iyi ❤️