Sonnenfrau Kızlarrr eşinize en son ne yazdınizzz 😂 Ben çocuk için meyveli yoğurt alirmisin yazmışım 😂
kalbiminpariltisi Sonnenfrau konudan bağımsız meyveli yoğurt aşşşşırı zararlı yedirmeyin lütfen araştırın göreceksiniz naçizane tavsiyem
Burnosunn_annesi Sonnenfrau sabah işten eve gelmiş kapıyı aç demiş bende tmm demişim uykulu uykulu 😂😂
babyandmomy__ Sonnenfrau biz çocuğun adını koyduktan sonra her yerde bu ismi görmeye başladım koymasın herkes yazmışım 🥴😂😂
Sonnenfrau kalbiminpariltisi ben yurtdışındayım burdakiler tr deki gibi değil bildiğimiz anne baba usulü meyveli yoğurt ☺️ yinede teşekkür ederim
kalbiminpariltisi Sonnenfrau yurtdışındaki birçok paket gıdalar evet içeriği Türkiye’ye göre temiz. Yurtdışında tek özendiğim konu 😂
Glsm_68_ Sonnenfrau Martin ortasında doktora gitsem sezeryan günü verirmi acaba yazmışım 30 hftalik hamileyim eşim asker
yeni_anne2 Sonnenfrau kesinliklee 🤣😂 Ama doğumum varr benim şuan onunla ilgilenenem maalesef anca kendi derdime düşerim büyük ihtimalle 😂
denizin__annesii Sonnenfrau bankadan para çekmeyi unutma eve gelirken yazdım oda unutum eve vardım nerdeyse Baska güne çekerim artık yazmış