Deniz150718 Kizlar şeker yüklemesi sonucu yaptrdm açlık 100 çıktı ama diğer saatlerde ki şekerim normal cikiyo doktorum dahiliyeye yönlendiriyor böle durum yaşayan var mi
Edanursoylu Deniz150718 evet benimde açlık 95 çıkmıştı diyet verecek takip ettirecek. Eğer ki diyete uyumayıp sürekli yüksek çıkarsa o zaman başlar insüline ben başlamamak için diyeti uyguluyorum.
Ecem46 Deniz150718 tatlı, patates, havuç, pirinç, kızartma, çok şekerli meyveler, unlu mamuller(beyaz ekmek, makarna, hamur işi) bunları yemiyoruz :)
Ecem46 Edanursoylu geçmiş olsun benimde en ufak bir kaçamakta artıyordu 140lara 2 ay dikkat ettim şimdi yesemde artmıyor doğumdan önce geçebilir mi ? Şaşırdım
Flowerssssss Sabah açlık şekerini düşürmek tokluk kadar kolay olmuyor ama diyetle halledersiniz benim de açlık o şekilde
Edanursoylu Deniz150718 tahlil vermiyorum seker ölçüm cihazı oldum sabah akşam aclik tokluk ölçüp gidip gosteriyorum. Kontrol ediyorlar
Edanursoylu Deniz150718 yo belirti yoktu zaten sınırda çıktı seker yükselmesi diye önlem aldik ciddi bir seker çıktı kontrol altında tutamasam insülin verecekti