Melisafurkann 5_erkek_annesi ayyyy hadi inşallah geçen ay 2 gün önce oldum kahverengi lekeleyke başladı 3 gün falan sürdü 😂
Melisafurkann 5_erkek_annesi hatta banada komşumuz dedi kahverengi lekeden sonra gelecek ay hamile kalırsın rahim kendini hazırlıyor çünkü demişti ama benim belirtim yok malesef bat 24 olsa şimdiye belirtim olurdu diye düşünüyorum
Mucizeem__ 5_erkek_annesi bende pcos var canm ya 😂 ondan büyük ihtimalle zaten önümüzdeki ay araştırma hastanesine gidicem bakalım Sizin kaç haftalık peki
5_erkek_annesi Mucizeem__ ya anladım canım Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah sanada 14+2 haftadayim
Esmasin Mucizeem__ normalde düzenli regli olan biriyim Ocak ayında 15 gün erken oldum reglim bitincede hsg çekildi dün kan verdim 12.49 çıktı ama bu söylediğinizi ilk defa duydum. 😊
Aydn Mucizeem__ saçma zaten Allah kadını heray hamileliğe hazırlıyor.Allah ve sizin istemenizle oluyor
yesildeniz_ Mucizeem__ dönem dönem birkaç ay boyunca 22. Günlerde regl olurum ama hiç hamile kalamadım