deletedmom43191 RiRi22 ilk gebeligimde haziran doğum yaptım eylulde olmuştum ikinci gebeligimi hiç hatırlamıyorum
RiRi22 saglikciaanne aaaaaa şoook. Ben tekrar hastaneye gidemedim bebek col huysuz. Prezervatif korunuyorz ödüm kopuyor bişey olur diye 🤣 regl olmayınca yumurtlama olmuyodu hani . Gebelik kalınabiliyormuş demekki 😂
gezentianne RiRi22 O ay yumurtlayıp yımurtlamadığınızı henüz bilmediğinizden döllenme olablir bu sefer regl olmak yerine hamile kalabilirsiniz🙈Döllenme olmazsa regl olursunz cunku.Bu yüzden regl gelmeden hamile kalınabiliyor
Aylaa123 RiRi22 doğum sonrasında ne zaman adet olacağımızı bilmediğimiz için ne zaman yumurtlandığıda mechul olduğundan hamile kalınıyor malesef 😅
saglikciaanne RiRi22 maalesef tamamen yanlış. Regl olmayıncaa yumurtlama oluyor tabiki . Bizden korunuyorduk sadece bir gece korunmadık ve ertesi gün eşim safra kesesinden ameliyat oldu. Bir ay sonra hamile şüphem oldu ve hamile kaldığımı öğrendim kajsjsjsjsj
gezentianne RiRi22 Ben 10-11 ay sonra oldum prolaktin yani süt hormonu ne kadar yüksekse yumurtlama geç oluyor yani regl de geç oluyor
iremd-1798 RiRi22 ilk kızımda 40. Gün oldum ikinci kızımda 4. Ayda adet oldum. 1 yıla kadar normal karşılanıyor içiniz rahat olsun ❤️
Nisbaral Sezaryen sonrası kanama ne kdr sürüyor acaba dördüncü gündeyim ilk güne göre daha az normalmidir