nesee123 Adetime 9 gün var 6 gün öncesine kadar gösteren erken gebelik testlerinden yaptım sizce var mı
Kkardelenn1 nesee123 çok silik bir çizgi var gördüm ben hayırlısı olsun inşallah vardır en doğrusu gecikmeyi beklemek ☺️
SuEr_Tu1512 nesee123 Testin markası ne acaba?? Hafif silik çizgi var gibi. Ama bu kadar erken göstermesi biraz şüpheye düşürüyor🤷 İnşallah vardır🙏
nesee123 SuEr_Tu1512 adetten 6 gün öncesine kadar gösteren testlerden canım çöpe attım kağıdını markasını hayırlamıyorum
Sonnenfrau nesee123 merhaba evet var hayırlı olsun, acaba yumurtlama günü mü değerlendirdiniz ne gibi belirtiniz vardı
nesee123 Sonnenfrau döngüm 30 31 gündür ve hiç şaşmaz günüm 7 gün sürer 1 şubatta adetim bitti. 2 şubat 5 şubat 8 9 ve 11 şubatta ilişki oldu uygulamada 5 13 şubat arası yumurtlama tarihlerim gözüküyor
sila_dgngn nesee123 evet var bende bu şekilde öğrendim teste varana kadar aynıydı reglime 5 gün vardı😂😊hemen acilde kan verdim öyle çıktı sende 4-5 gün kalaraktan aile hekimde kan verirsin çıkar rabbim gönlüne göre versin
umtbebe nesee123 benimde adetime 2 gün var ve böyle çıktı aynı ama halen içimde şüphe var beklicem hayırlı olsun canm Rabbimin izni ile olur inşallah ❤️
Sonnenfrau nesee123 hadi hayırlı olsun benim 5 12 yumurtlamamdi değerlendirdik diğer günlerdede yaptık bat 27si hakkımızda hayırlısı olsun ❤️
Sude346 nesee123 adet gecikmesinden sonra gözüküyor diye biliyorum bende erken gebelik testiyle öğrenmiştim tabi ki kesin sonuç kan da ilişkiden 10-12 gün geçtiyse kan kesin sonuç verir kan verebilirsin istersen hayırlı olsun 🥰