Bizimkiler sucuğu bilindik yerden alıyorlar çok abartmamak koşuluyla ayda bir iki yiyorum. Paketli gıda yasak ama tabi çok az da olsa yiyorum yani 5 tane 6 tane cips bişi yapmaz her gün bi paket yemiyorum sonuçta. Sakatat yasak ona komple uyuyorum yemedim. Hamilelik başlangıcında tavuktan iğrenmiştim o gün bugündür ağzıma sürmem sürmeyi de düşünmüyorum kırmızı et ve balık yiyorum mümkün olduğunca somon dolapta sürekli duruyor. Yeşillik yiyorum maydonoz hariç rokaya falan bayılırım kahvaltıda iyice yıkayıp yerim ne olacak ki sonuçta ıspanak gibi besinler hamilelikte sürekli tüketilmeli bol bol da yiyorum hazır mevsimiyken. Hamur işi yiyemiyorum çünkü reflü olayı yaşıyorum çok yağlı veya salçalı yemekler de yiyemiyorum uyuyamam mahvolurum. Kalsiyum önemli o yüzden süt ve süt ürünleri peynir, yoğurt, süt, lor, kefir tüketiyorum. Avokado yiyorum. Haftada bi kere büyük bi bardak havuç suyu mutlaka içiyorum. Portakal suyu vs içiyorum muz yiyorum. Çerez de yiyordum ama ondan da bi iğrenme geldi bıraktım sadece cevize devam. Kabızlık sıkıntı onun için her gün 4 tane kuru kayısı demir takviyesi için bi avuç kuru üzüm mutlaka yiyorum. Kurubakliyat yiyorum bolca salata. Çok fazla kendimi sıkmadan günlük yada haftalık rutinleri oluşturdum. Tuz olayına gelecek olursak da tansiyonum düşüyor o yüzden tuzsuz yiyemem. Şimdilik de bir sorunum olmadı şükür. Yumurtayı iki üç günde bir yiyorum çünkü safra kesesi ameliyatı oldum her gün yemem yasak. Kızartma türü şeyler tüketmemeye dikkat ediyorum. Kahvaltıdan önce bi kaşık tahin mutlaka yiyorum. Şimdilik bu şekilde devam ediyorum hayatıma. Bol bol da su içiyorum 3 ile 4 tl arasında aşağısına düşmüyorum.