Mineee5656 GirlandBoy_Mom amin inşallah canım yarın 16 haftalık oluyoruz kız istiyoruz bi oğlum var kızım da olsun istiyoruz iki duyguyu yaşamak istiyorum tabi herseyden önemlisi sağlıklı olsun canım 🙏
GirlandBoy_Mom Mineee5656 belli olur canım daha büyük benimde bi kızım var Rabbim her iki duyguyu da tadmayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲💕
ikibaloglanannesi GirlandBoy_Mom Kutay: kutlu uğurlu ay anlamında Ayza: Ay gibi güzel yüzlü ve asil anlamında Arven: Mücadeleci anlamında Babalarının adıyla uyumlu olsun diye ikisine de böyle ay ile isimler seçtim. Babasının adı da ay ile başlıyor💙seriyi tamamladım 🤤 Sadece kızımıza ikinci isim olarak Arven’i babası seçti. Yüzüklerin efendisinden esinlendi o da🧸 Amin Allah razı olsun 🤍 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💫🙏🏻
GirlandBoy_Mom ikibaloglanannesi ya maşallah seri tamamlanmış anlamları da çok güzel isimleriyle büyüsünler inşallah🤲
busebasaran06 GirlandBoy_Mom Merhaba canım, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benim kuzenimin ismini Ayaz koydular. İsmin anlamı serinlik , soğukluk olduğu için sürekli hastalandı. İsim anlamı insana tesir eder. Yine de karar sizin :) Sevgiler 💖💖
2cocuk2kopek busebasaran06 hastalıkla ismin alakası yok benim oğlumunda adı ayaz kolay kolay hastane yüzü görmeyiz
GirlandBoy_Mom busebasaran06 amin canım cümlemizin inşallah anlamı serin soğukluk evet bize iyi gelir inşallah 💙