EceQueen GirlandBoy_Mom ayaz anlamı sert kış şartları sert rüzgar demek ve genelde bu isimde çocuklar sinirli hoyrat oluyor. Güzel anlamı olan isimlere de yönelebilirsiniz nacizane💙 isim analistlerinin koymayın dediği tek tük isimelrden biri ayaz
GirlandBoy_Mom EceQueen yani çevremde var ayaz isminde gayet akıllı uslu çocuklar ama bilemem tabi oğlum nasıl olur teşekkür ederim 😊
gezentianne GirlandBoy_Mom Biz de oğluma hemen bulmuştuk ismi hep hazırdı kızıma anca bulduk 24 haftadaym😀
GirlandBoy_Mom danla2711 bazen nasıl yapıcam 2 çocukla diyorum sonra sen güçlüsün annesin sonuçta yaparsın diyorum😂
Dileminiz GirlandBoy_Mom Tabiki iyi ki de kız nasip etmiş. Güzel kızımın da ismini İkra Duru koyacağız🌸
Yetersavas plajterligi hayırlısı olsun inşallah ben çok uyumlu buluyorum ismi normalde ilk oğluma yiğit mert koyacaktım sonra tek isim karar verdim yiğit koydum ikinci bebeğimde oğlan olunca onada Mert olsun dedik ☺️
ZeynepDuru17 GirlandBoy_Mom amin amin amin canım benim Allah razı olsun 🤲 dualarınız kabul olur inşallah da nasip eder rabbim Allah’ım size bağışlasın çok sevindim. 🤲