ZeynepDuru17 GirlandBoy_Mom dua edin benimde hayırlı sağlıklı evlat olarak nasip olsun bir oğluş olursa poyraz koycam hayalimdi🥹🙈🤲
Rumeysaeliz GirlandBoy_Mom EREN koyacağız bizde Allah nasip ederse sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 💙🧿🤲🏻🥰
GirlandBoy_Mom ZeynepDuru17 allahım gönlündekini nasip etsin inşallah canım benimde bi kızım var allahım her iki duyguyu da tadmayı nasip etti çok şükür 🤲
Poyraz07 ZeynepDuru17 cooooooook ama cooooooook yaramaz oluyorlar oğlumdan biliyorum bılgınız olsun 😅 ama bır o kadar da zekıler
ZeynepDuru17 GirlandBoy_Mom amin amin amin canım benim Allah razı olsun 🤲 dualarınız kabul olur inşallah da nasip eder rabbim Allah’ım size bağışlasın çok sevindim. 🤲
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom bizde ASİL AYAZ DÜŞÜNÜYORDUK ÇOK KİŞİ BU İKİ İSMİ TASİYAN ÇOCUKLAR COK YATAMAZ OLUR DEDİ VAZGECİRTTİLER 🤣🤣🤣🤣
AKECA ___Ebruli___ Yalan demişler Ayazım Meleğim dünya akıllısı o kadar sakin sessiz akıllı bir çocuktu 😔😔
danla2711 GirlandBoy_Mom sağlıkla gelsin ayaz paşaa😍beni söyle ona cinsiyetini ısrarla bilen bir teyzen vardı diye ahaha😂💙 benim oğluşumun 1.ismi belli ama 2.isimde bir türlü karar veremiyoruz belkide hiç 2.isim koymayacağız bilmiyorum😂 Karan olacak inşallah💙
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Yaa😍 Sağlıkla gelsin adıyla büyüsün inşallah 🥰 Benim kızın adı yok daha, çok kararsızım bulamıyorum 🤭