Seval00seval Minasuu22 14 ü 90 18 i 496 güzel yükselmiş 4 günde canım ben de 1500 olmadan doktora gitmeyi düşünmüyorum kese görünmez diye düşünüyorum
Minasuu22 Seval00seval Sağlık ocağı hemşirem kadın doğuma gidebilirsin dedi ama bilmiyorum folik asit başlamam gerekiyor
Minasuu22 Seval00seval Aşırı göğüs hassasiyeti bulantı oluyor ara ara hafif kasık ağrısı oluyor canım senin belirtilerin ne durumda
Seval00seval Minasuu22 inşaAllah bana da yaz ben de haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum biraz büyüsün dedim🥹
Minasuu22 Seval00seval İnşallah canım yazarım tabi sağlık ocağındaki hemşire gidebilirsin dedi hem kontrol hemde verirse vitaminlere başlamak için gideceğim bakalım 🥰
Minasuu22 Seval00seval Keseyi Gördük canım çok şükür Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah 🤲Darısı size olsun inşallah 🥰
Seval00seval Minasuu22 dün verdim 360tı bence sen benden önce hamile kalmışsın canım 2-3 gün önce çünkü ben 2 gün geç pik gördüm sen tam zamanında görmüşsün
Seval00seval Minasuu22 benim bat 17 ocaktı ben de neden benim düşük diye düşünüyorum senin bittiğin de benim başlamış o yüzden aramızda 3 gün var