Kikiriki betus44 sizin çok erken başlamış o zaman bulantılar bende hiç sadece inanılmaz göğüs ağrısı var kollarımı birleştiremiyorum. Bulantı çoğu kişide olunca acaba bende sorun mu var dite düşündüm:)
Edkrs Kikiriki benimde 6.hafta aşırı derecede midem bulanıyor kusamıyorum sadece bulantı ne iş yapabiliyorum ne yemek yapıp yiyebiliyorum çok kötü başladım
Fdle Kikiriki 6 haftalığım sata göre 7 ultrasona göre 6 yolk oluşmaya başlamış fakat kalp atışını henüz duymadık haftaya duymayı umuyoruz dedi doktor ve bende zerre belirti yok şanslımıyım bilmiyorum ama insanı tedirgin de ediyor içimde bir oluşum var ve vücudum buna tepki vermiyor hulkmuyum neyim 😃 ne göğüs ağrısı hassasiyeti ne kasık karın ağrısı sadece gün içinde halsizliğim var o kadar
Kardelenuysal Kikiriki 5+1 ile şiddetli bulantı başladı. Göğüs hassasiyeti 3. Haftadan beri var geçmedi. Herkes belirtilerime erken diyor ama 4. Hafta gününde kese bile göründü
2025teinsallahhamileyim 5+3 deyim. Göğüslerim çok hassastı biraz hafifledi. Ara ara adet ağrısına benzer ağrım oluyor. İştahım çok azaldı. Bir de koku duyum çok gelişti. Her şeyin kokusunu alıyorum. Daha hiç ultrasona girmedim. Yarın gideceğim heyecanlıyımmm 🥹