[silindi] Kızlar ben progestan fitil kullanmaya başladığımdan beri mesela gece fitili koyuyorum sabah kalkıyorum iç çamaşırımda beyaz toapk topal bişeyler birikmiş oluyor normal mi bu
mervemurat16 [silindi] evet vücut fazlasını atıyor ilacın o yüzden akıntı veya idrarda küçük beyaz topçuk görmeniz normal
aslhnkrts9 [silindi] evet normal bi de şey demek istiyorum bu ilaç fitil olarak kullanınca kaşıntı kızarıklık vs yapabilir bana doktorum demişti
ayinpariltisi [silindi] bende de aynı durum var 2 gün hastanede yattım bu sırada hep hemşireler atmıştı fitil olarak ben evde kullanmaya devam ediyorum. Hastanede olduğum dönemde çamaşırımda bu şekilde parçalar görmüyordum şimdi evde görmeye başladım acaba ben mi tam atamıyorum diye düşünüyorum
[silindi] ayinpariltisi allah allah evdeyken niye böyle oluyor o zaman ya acaba uzun süre yatmadığımız için mi yani ben mesela sabah koyfuktan sonra çok yatamıyorum çünkü çalışıyorum işe gitmem lazım koyuyorum 10 dk sonra ayağa kalkıyorum hemen böyle olunca tam emilim olmadığı için mi geri geliyor acaba siz ne kadar yatıyorsunuz koyduktan sonra
ayinpariltisi [silindi] aslında olabilir çok uzun süre yatmadığımız için ama dün sancım vardı 1 saat net yattım fitilden sonra kalktığımda kalıntı yoktu ama sabah vardı