Tugbaturkoglu61 5+6 da kahverengi lekelenme sebebiyle İstanbul çam Sakura acile gittim alttan muayene etti herhangi bi sıkıntı olmadığını bebek kalptışı vs gördüğünü söyledi ertesi gün akşam bu sefer kanamam çoğaldı hem kahverengi hem kırmızı adet kanaması gibi geliyordu peçeteye geliyordu sürekli başka bi özel hastaneye gittik orda da bi sıkıntı olmadığı iki kese olduğunu gördük yalnız biri diğerine göre daha küçük ama kanamam için biley demedi kanamam bugün 3 gün oldu hala devam ediyor o güne göre baya azaldı ama peçete sürdükçe kahverengi geliyor daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani doktor ikiz dedi kesin kanama alanı olma ihtimali var mıdır diğerinin çünkü onun içinde şuan bebek vs yoktu bir de bi gün önce hiç böyle bişey demediler ikiside alttan baktı
Mftt Tugbaturkoglu61 ikiz bebeyim canım 13 haftaya kadar kanama yaşadım progestan fitil ve iğne kullandım halende progestan fitil kullanıyorum ikiz gebeler de kanama gayet normal görülüyor
ayse68_ Hamileliğin sonına kadar nerdeyse olmuştu et pqrçası bile gelmişti çok şükür evlatlarımı aldım kucagıma korkma ama tedbirini de al tabiki her gün aç karnına yarım limonu bir bardak suya kat iç , progestan yazwr büyük ihtimal doktor onu da kullan
twins_nihal Benim ikizlerde 6 haftads çok yoğun kanamam oldu sonrasında progesteron içtim sürekli ama her zaman az az da olsa kahverengi akıntı oldu Şükür bebeklerimi kucağıma aldım :)🙏