Hulo2105 Anneoluyorumm00 bilmiyorum valla ağzı hep salyaları heryer tükürük eller ağızda gelen giden de yok bazen ağlar sürermiş çıkması
alinsmom_ Hulo2105 benim bebeğim 5 ay 7. Günlük 6,5 kilo 😞 sadece anne sütü alıyor bu hafta ek gıdaya geçecez .. mama vermeli miyim siz verdiniz mi?
Hulo2105 alinsmom_ canım benim sütüm arada azalıyor o sıra mama vereyim dedim asla kabul etmiyor mamayı de biberonu da istemiyor. Ev biberon dolu ne paralar akıttım yok hiçbirini istemedi sadece beni emmek istiyor. İçse vallahi vericem ama yok anam inat
Hulo2105 EceEgemen bana kalsa da kormal görseniz zaten zayıf bir çocukta değil ki zaten kilo aralıkları var o aralığın altında değil. Bir önceki ay göre az almış evet ama bakalım ek gıdayla toparlarız inşallah
Anneoluyorumm00 Hulo2105 evet ilk bebeğim 12 ayda çıkardı inşallah bu o kadar beklemez çok zordu çünkü 😃
Hulo2105 Anneoluyorumm00 ayyy inanmıyorumm diş anneye çeker diye okudum benim 7. Ayımda falan çıkmış inşallah öyle olur😂
Anneoluyorumm00 Hulo2105 ay bilmiyordum dur anneme sorayım ben kaçıncı ayda çıkarmışım 😂 benim ilk bebeğimin coklu besin alerjisi vardi herkes ondan diyordu gec çıkarmış diye ne kadar doğru tartışılır tabi 😃