richgirl10 Kızlar her gece yatmadan 2 tane içiyordum dün gece unutmuşum, bugün perişanım. Sabah bir tane içtim ama hiç bir etki olmadı. İçmeyi unuttuğunuzda midenize iyi gelen bir şey var mıydı yaptığınız?😞
Visneli1so-s richgirl10 maalesef tek çözüm kusmaktı kusunca rahatlıyorum 2 lokma da olsa yiyebiliyorum
Sonnenfrau richgirl10 mide bulantisi aslında bebeğinizin sağlıklı geliştiğini kilo aldığını gösteren bir durummuş ☺️
Tugba2794 richgirl10 yoğurt ve meyve ile ayakta kalmıstım o haftalarda cunku ne prilam ne de zofer hıc bırı fayda etmedı serum da taktırıyordum 🥹 ama cok sukur 32. Haftaya geldım. Size ve diğer hamile arkadaşlara Allah kolaylıklar versın ♥️
Nazclk_33 Ay bende iki gün önce gece içmeyi unutmuştum hiç bir şey etki etmiyor maalesef kusunca rahatlayıp biraz birşeyler yiyebiliyordum.
richgirl10 Nazclk_33 deneyimlemiş oldum bir daha unutur muyum hiç içmeyi mahvetti beni. Meğer ne etkili ilaçmış
richgirl10 richgirl10 Sonnenfrau çok şükür sağlıklı🙏 ama ben 8 aydır kusuyorum. Prilam ancak etki ediyor, çok yordu artık bu kusmalar 😞
DidemY richgirl10 evet canım benim biraz zor 4 yetmiyor arada zofer serum falan da alıyorum inşallah öyle olmaz senin ki de
Nilayy95 richgirl10 benimde ilacım bitince acaba geçmiş midir diye bakıyorum. 20.haftaya girdim ama nafile hala kusuyorum. İçmeyince günüm berbat oluyor. Kusunca iyi oluyor. Başka hiç bişey iyi gelmiyo o gün.
richgirl10 Nilayy95 ben kustum sonra zaman geçince iki tane içtim rahatlattı🤣 aklınızda bulunsun. Kesinlikle bırakmaya cesaretim yok. 35+3 deyim bu ancak doğurunca geçecek gibi
richgirl10 DidemY zofer serumu ilk 6 ay aldım🥲 hatta zoferin ilacınıda kullandım ama sonradan prilam etki etti. Siz doğum yaptınız mı?