ermelek1 Elif_49 ben plastik kullanıyorum yeni çıkan deliksiz olanlardan çokta memnunum yıkaması kolay kokusu yok akarı yok
Aylaa123 Elif_49 ben evideadan almıstım 2 senedir kullanıyorum çok memnunum küflenme proble felan yasamadıma suana kadar banyoda ıslanan su alan bi yere koyarsınuz küflenir ama bilginiz olsun
CihanEge Elif_49 evlenirken bi heves şık birşey aldım maalesef 4 yılda çöp oldu 😂 şimdi plastik iki bölmeli olanını aldım çok memnunum, hem geniş hemde çamaşırlar öyle karışmıyor. İlk aldığım çok çok küçükmüş ve tek gözlü olduğu içinde çok karışıyordu
Hazucak Ben özdilekten bambu almıştım 3 yıldır kullanıyorum içinde kendi beyaz bezi var gayet kullanışlı güzel
M4n0 Bambu kirli çamaşır sepetini banyoda bulunduracaksanız maalesef küf atıyor. Plastik daha kullanışlı diye düşünüyorum.
Elif_49 Teşekkür ederim önerileriniz için Banyoya koyacağım şu alan bı yer demek bambular kufleniyor en iyisi plastik o zaman anladigima göre
Ceku256 Elif_49 bende plastik iki taraflı olanlar varya onlardan kullanıyorum. Koku yapmadı sadece dibinde çok toz oluyordu sürekli yıkamaktan bıktığım için içine güzel kokulu bi çöp poşeti geçirdim dışarıdan gözükmüyor 😂 poşeti çıkarıp çırpıyorum bitiyor
Elif_49 @Ceku256 aa mantıklı 🌸 alırsam ben de öyle yaparım bari 🤍 bebişim de var kolaylık olur belki teşekkür ederim