Lina34 Anladm pikassos yazdida bu pahalı dedi eczanede içeriğinde inositol olan uygun bı tane al dedi
Melisafurkann İnofolic Combi kullanıyorum bu ay pcos yok ama yumurtaların sağlıklı kaliteli olması için kullanıyorum sen pcos için mi kullanacaksın canım
Nursotu Melisafurkann bendede PC’sı yok doktorum jugamor önerdi ama hiç duymadım daha önce yan etkisi yok dedi Emin olamadım ama kullansam mı kullanmasam mı siz faydasını gördünüz mü
orkidemm_ Melisafurkann evet sabah aç karnına gynopol da iyi onun da içinde ünsülin direncine etkiden d Kiro var o daha iyi hatta
Faziletsolak Lina34 pcosluyum aşırı adet düzensizliğim vardı poliversin verdi doktorum o ay hamile kaldım
orkidemm_ Faziletsolak poliversin cidden adet düzensizliğine iyi benim de pkos vardı doktor vermişti ama benim adetlerim düzenliydi 3 ay kullandım erken adet oluyordum
Faziletsolak orkidemm_ evet ilaç etkisinden mi oldu yoksa rabbim o ay nasip mi edecekti bilmiyorum ama burada umut bekleyen onca arkadaşımız var yanlışta yönlendirip hakka girmek istemem 🙏
orkidemm_ Lina34 bu şart değil poliversin ,inofolic toz saşe ,inofolic combi hp ,gynopol ,combinal … vb çok var ama 2000 gr olmasına dikkat et fazla olması iyi yani