ozgeserin Kbrmsl bende 5 ayda 4 kilo aldım ilk 3 ay çok almadım son iki aydır bi anda çıkmaya başladım. Sanırım sonlara doğru daha da alacağız çok korkuyorum kilodan çok dikkatli besleniyorum ama içimde durmuyor yediklerim gidiyor
Mugey Toplamda 16 kilo aldım 37+3te doğum yaptım. Gebelik şekerim biraz yüksek çıktığı için dikkat ettim son haftama kadar hergün yürüyüş yaptım. 55 kiloyla hamile kalmıştım
Suavage_mom SenaAtis ben de 17+1 6kg aldım bu almayanlar nasıl almıyor anlamıyorum. 59 la hamile kaldım 65 oldum 4 ayda
Aytum Gzde4507 31. Hafta gibi bebek hareketlerinde azalma oldu mu daha kıpır kipirdilar şimdi daha az hareket ediyorlar ve ara ara karnım top gibi oluyor sizde de oldu mu ?
Gzde4507 Aytum evet hareketler azaldı yer kalmadığı için galiba. Sertlik bnde uzun süredir var ama nst de çıkmıyor sancım falan
Aytum Gzde4507 randevum Salı günü nstye henüz hiç girmedim. Benim birde 5 gün önce tetanoz oldum onun da etkisi olabilir mi diye düşünüyorum. Doktora soracağım bakalım.
Gzde4507 Aytum tetanoz bnde oldum ama sadece omuz ağrısı oldu. Onun etkisi olcağını sanmıyorum ama yine de sorun tabi
Faysispicey Doğru düzgün bişi yiyemememe rağmen 15. Hafta 7 kilo aldım 53 kg hamile kaldım ,ancak riskli gebelik diye yat dedi doktorum bu haftaya kadar mecburen hep yattım artık hareket edicem yürüyüş vs.
Suavage_mom SenaAtis bana pek mantıklı gelmiyor bi de ben de baya kustum yani hatta hâlâ midem bulanıyor sabahları bazen yine de alıyor insan 😂
Kbrmsl Suavage_mom yaa gerçekten öyle bende istahsizim çok yiyemiyorum 20.haftadayim 6 kilo aldm bende ☺️
Birikii Kbrmsl teşekkür ederim. 3 kg kaldı ama iyi böyle çok zayıftım 47 ile hamile kaldım şuan 50 yim 1 sene boyunca 55 de takılı kalmıştım sonra oda gitti
Mftt 20+3 haftalığım ikiz bebiş 63 ile hamile kaldım 72 olmuşum ☺🥰 serkajlı olduğum için mecburen yatakatayım yiyip Uzanıyorum aldım kilo 😀
Kbrmsl Mftt ya aynı haftadayız bende çok dikkat ediyorum 6 kilo aldm bende oysaki az yiyorum genede alınıyor hamilelikte demekki bence doğum yapınca çoğu gidiyo☺️
Birikii Kbrmsl 1 sene içinde gitti hepsi 5 kilo kaldı aslında ama 2 sine razıyım 3 kaldı oda sabit duruyor gitmedi yesemde aynı kilodayım yemesem de artık kalıcı veya spor yapmam gerek ama o bende yok 😂 rahatsız edici bir kilo değil zaten o yüzden uğraşmıyorumda gitsin diye haa giderse çok sevinirim
Kbrmsl Birikii bence hiç fazla değil kilonuz zaten 2 bebekle spor yapiyo gibisinizdir spora ayıracak vakit kalmiyodur ki ☺️