Tutaste_ defnevedoruk çiş sayısı iyi ama bezler agır değil 6 saatte bazen bi kere çiş yapıyo saat düzeniyle değişiyorum altını
Aydnkynk Tutaste_ şu 4-6 ay arasını emzirebilene helal olsun yok ya emmiyolar ama doktor da demişti meme reddi olacak diye diren zaten doktor çok gerekli görürse ek gıdaya başlatır sen stres yapma
Tutaste_ Aydnkynk benşm 7sene cocugım olmadı hep emzirerek rüya görüyordum valla oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum ya en istedğim seydi emzirmek cok korktum emmez dıye basıma feldı
Aydnkynk Tutaste_ insanın siniri bozuluyo seni anlıyorum sabret geçiyo ama uzun sürüyor gerçe bende ancak 8 ay emzirebildim ilk dişi çıktığı gibi bi daha kesinlikle almadı olmayınca olmuyo kendini sinir etmenin bi anlamı yok
Skskdmsm65- Tutaste_ ön sütü bi 3-5 dk elinizle sağın direk yağlı kısmı içmeye başlasın, kırmızı balık vs açmayın nolur daha çok küçük
3bebeannesi_ Tutaste_ Çok zor durum bende bazen yaşıyorum ama çok şükür sık değil. Kehribar kolyelerden alsanız belki faydasını görürsünüz.
Tutaste_ 3bebeannesi_ bizi kehribar da kurtarmaz bacım ahahah teşekkürler insallah işe yarar alıyım ben 😀