Meli59 Şehir hastanesinde doğum nasıl yapılıyor? Ücret talep ediliyor mu? Yatak ücreti yada sezeryan ücreti vs gibi?
Kbra1012 Meli59 şehir hastanesinde ücret alınmaz üniversite olsa alınırdı ama şehir hastanesi tamamen ücretsiz bir devlet hastanesi
iremd-1798 Meli59 7 ay önce şehir hastanesinde doğum yaptım canım alınmıyor. Herhangi bir ödeme sağlamadım.
Edosum Meli59 şehir hastaneleri devletin asla bı ücret verilmiyor üni hastaneside hoca dogurtmasini istemediğin sürece oradada para yok hocalar dogurtsun dersen ücret var
Fbebek-0965 Ben de orda yapacağım da hiç sormadım. Deprem zamanında ilk hamileliğimde orda yaptım almamışlardı
Edosum Meli59 belli bir doktora sürekli gidersen doktorun gel diyor zaten ama son dakika gidersen ebe
Edosum Meli59 sen Tekirdağ şehir hastanesinde mi dogacaksin orda murat hosgeren vardı müthiş bir doktordu gitmiş bemde orda simge faydalı ya doğum yaptım oda iyi doktor ama muhabbeti yok şimdi evlenmiş soyadı değişmiş simgenin
Meli59 Edosum simge hanıma gitmiştim Kaan beyden aldım son randevumu ama randevu bulmak zor diyorlar onun içinde
Edosum Meli59 en son gittiğinde kaşeli kağıt isteseydin sizde doğum yapmak istiyorum diye veriyorlar gidince sorun olmuyor
Meli59 deletedmom43191 geceleri pek uyuyamadigim için sabahtan gidemem diye düşünüyorum. Barkodlu gideceğim için belirli bi saat verilmedi. Sen kaç haftalıksın saat kaçta gideceksin birde hangi doktora? Ay çok uzun oldu 😅
deletedmom43191 Meli59 ben çocuğumu götürmek için gitcem 38+2 haftalık kız bebeğe hamileyim ben en geç 10 buçuk da hastanede olcam
CihanEge deletedmom43191 Tekirdağ şehir hastanesine mi gidiyorsunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz Kaç haftalık oldunuz Sezaryen mi olacak Gün verdiler mi Çok sordum 🙈
Meli59 Edosum doğuma daha var diye suanlik yapmayabilirler herhalde randevu buldukça gideceğim gibi görünüyor