Pinnar7 Daha 21. Haftadayım bunu her gece yaşamaya başladım bir uyanıyorum ve uyuyamıyorum çalışan bir hamileyim çok da yoruluyorum ama yok 1-2 saat uyku yetiyor resmen bünyeye. Nasıl daha kaliteli uyuyabilirim
Yogurtlupilav Pinnar7 sanırım vücut sonrasına hazırlık yapıyor, ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Hele son haftalara doğru iyice azalıyor uyku süresi malesef.
Satisati Pinnar7 bir yerde beynin vücudu doğumdan sonraki sürece hazırladığını okumuştum bende hamilleigimin sonlarına doğru asla uyuyamiyordum uyumak istiyordum uyuyamiyordum
minikdefnemm Yogurtlupilav çok can sıkıcı uyumak isteyip de uyuyamamak hele ki evde küçük çocuğunuz varsa🥴
Fenerli6767 Enisecik 4de uyudum eşim 6 da işten geliyor uyandım sonra geri uyumuşum şimdi uyandım ama uykumu alamıyorum hiç siz n’aptınız
Enisecik Fenerli6767 ebemle konuştum bende saate hiç bakmıyorum ben artık az uyuyorsam diye 😅 uykuyu seven insanlarız sanırım bende yazdıktan sonra uyumuşum 11 de uyandım ama ya şöyle dalarken tam hemen dalamıyor gibiym uyansam da hala uyuyor gibiyim ben ses mes duymazdım yani anlıcanız karma karışık oldu uykum anlamıyorum
Mry2020 Pinnar7 ben de 20. Haftadayım gerçekten sürekli uyanıyorum geri uyuyamıyorum kızım var ve çalışıyorum sizin gibi aşırı zorlanıyorum eşim de bazen horluyor en ufak sesine uyanıyorum
Fenerli6767 Enisecik bide tuvalet skntisi var bende ona çok kalkıyorum uykum açılıyor hemen zaten uykumda hafif ses duysam uyanıyorum hemen uyku düzenim karman corman oldu 😎 bi digursaydik sap sağlım