Busra2013 Kizlar daha 7+3 sirtim omuzlardan asagisi uzanim Kalkim cok agriolar bu hamileliktenmi acaba surekli agriyor simdi bisi yemek icin kalktim sirtim agrio anlamadim neden
Meltemanneolsun Busra2013 evet canım hamilelik benim de öyleydi geçti artık sırtım agrimiyor ara ara bel ağrım oluyor
Kuboss06 Busra2013 evet canım hamilelikten dolayı sırt ağrın oluyor. Kenidni incitmeden hafif egzersizler yapabilirsin çok iyi geliyor
Narmeenn Bendede oyleydi. 5haftalıkdan oyle. Masaj yapıyo her gecü kocam. Yoksa uyuyamiyorum. 9+2 olduk hala aynı 🤦🏻♀️🥹
Busra2013 Meltemanneolsun ben zaten bu hamilelige hazir degildim psikolojim alak bulak sirtik agrio kalpten dolayimi diyorum midem agrio kalp kriizimi diyorum kafayo yerim ben 9 aya kdr
Meltemanneolsun Busra2013 hazır ol artık 7 haftalık olmuş kalbi atmaya başlamıştır onu duydun ya da duyacaksın bı dahakinde hareketlerini göreceksin sonra cinsiyetini öğreneceksin güzel duygular bunlar. Maalesef her hafta bı ağrın olacak hamileliğin sanindandir sırt bel mide ciğerler diş eti bacak baş ağrısı kasık ağrısı vajina ağrısı bazen eklem yerlerin 😂 Şu an aklıma gelen bunlar. Mide bulantılarım var mı bilmiyorum onlar canından bezdirecek sonra çok uyuma uyumalara doymazsin sonralarda da uykusuzluk uyuyamazsin😂cişinin gelmesi zırt oirt çişe gitmen. şimdi benim bir de kaşıntılar başladı ayy gece uyanıp yağ krem sürüyorum kendimi yolluyorum uykumda kasinmaktan. Geriliyor göbeğim. Sonra pirtlamalar gazman gibi oluyorsun. Baskaa ne çektim ben heh bı de benim sürekli burnum kanıyor fiss akıyor sonra duruyor. Kalp çarpıntısı çok olur. Vay bee neler cekiyomusum ya ben böyle 😂 helal olsun bize bence
Busra2013 Meltemanneolsun hahahaha benim ikinci gebeligim ama kizimda bu tur seyler yasamadim cok rahattim ama şimdi uyandim kustum kusucam belim kopacak sanki sabaha kdr un cuvalari tasimisim
Meltemanneolsun Busra2013 normal canım benim de öyle oldu erkek bebek belirtisi diyorlardı erkek olacak benim. Bakalım seninki ne olacak
Busra2013 Kuboss06 sirt agrisi icin erken degilmi ya suan uyandim omuzlarimdan asagisi ortalar belim sanki sabaha kdr cuval tasimisim mide bulantimin hadddi hesabi yok zaten yataktan cikamadim 1 saatir
Kuboss06 Busra2013 benimde o haftalarda sırt ağrım olmaya başladı normal herhalde. Mide bulantısı için de başucuna limonlu su, çubuk kraker fln koyabilirsin sabah yataktan kalkınca onlardan yemeyi dene istersen, hemen kalkmaya çalışma yavaş yavaş kalk canım
Kuboss06 Busra2013 Bunlarda geçer elbet canım Allah şifa versin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🌸