Gulsk amin ins tesekkur ederim 37 de doğum yaptım karaciğer enzimlerim yüksek olduğu icin perinatolojideydim 5 aydır ilac ve diyetle ilerliyordu sürecim.35 haftada gün veriyorlar zateb böyle durumlarda sabah acilden giriş yaptık damar yolu ve planli sezeryan olmasina rağmen açılma kontrolü yapiyorlar maalesef.sonra evraklarini hazirliyorlar perinatoloji doğum katina cikariyorlar ordada bi açılma muayenesi varis çorabı olmazsa
olmaz mutlaka giydiriyorlar akabinde telefonda dahil bütün eşyalarını eşine yada refakatçine veriyosun sonra seni hemen ameliyathaneye indiriyorlar kolundan antibiyotik ve spinal anestezi belden uyuşturuyorlar iğneyi hiç hissetmedim bile sonra sıcaklık geliyo hissediyorum saniyosun ama asla his yok çekiştirme var tek sıkıntı 1 saat dikişim sürdü ve çok mide bulantisi yaşadım ara ara ilaç yaptilar ama yinede uzun sürmesi beni bi tık zorladı.dikişi eriyen değil eski usül aldırilandan. Ilgi alaka konusuna gelince ben çok memnun kaldim gayet ilgili ve acıklayici güleryüzlüydüler genel anlamda.bu arada bebiş doğunca hemen ten temasi yaptiriyorlar ve saglikliysa senin yanindan ayirmiyorlar😊seni odaya çikarir çikarmazda eşin refakatçin gelmiş oluyor