Ben 2 yıldır düzenli tamamlayıcı sigorta yaptırıyorum geçen yıl doğum paketi dahildi , 1 kez düşüğüm oldu ve onu karşıladı yani şöyle ki gebe kalmadan önce yaptırmak zorundasınız yoksa karşılamıyor , 2023 aralık ayında sigorta yaptırdım sonrasında 19 şubatta gebeliğim netleşmişti , sigortam karşıladı tüm muayeneleri ve düşük aldırma operasyonunu , daha sonra 2024 aralıkta sigortamı tekrar yenilettim ve doğum paketli bir şekilde zaten 2024 haziran ayında 2. Gebeliğim netleşti yani zaten paketim varken tekrar gebe kalmıştım , tekrar gebelik içeren pakete devam edince haklarınız devam ediyor şubat sonu kısmetse doğurucağım muayene tetkik doğum ücreti almayacaklar tabi ekstra bir şey çıkmazsa yani sigorta paketinizin içeriği ile alakalı bir durum , 2023 tarihinde anadolu sigorta yaptırmıştım yaklaşık 15 bin tl idi , 2024 sonu yenileme ücreti gebelik dahil paket 46 bin tlye denk geldi , şuan ki doğum ücretlerini ve muayene ücretlerini düşündüğünde çok daha uygun oluyor bana göre , tavsiye ederim lakin araştırın gebe kalmadan önce yapılması gerekiyor diye biliyorum..Özel sağlık sigortalarıda belli şartlar altında karşılıyor lakin oda size mantıklı gelmeyebilir fiyatlar çok yüksektir.