Ben ayrıntılı ultrasonda 21+3 de uzunluk 7 mm ve hunileşme ile acil serklaj ameliyata alındım. Bir hafta fakülte hastanesinde yatışım oldu.Bu süreçte de oksapar 4000 ,coraspirin 100 ve sabah akşam progesteron 200 fitil olarak aldım ve tabi diğer vitaminlere devamdı.Sürekli kabızlık yaşadığım için magnesie calcine diye bir magnezyum var onu kullandım. 2 haftada bir kontrole gittim,evde yemek ev işi vs yaptım,hatta doktorum işe bile dönebilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim.Normal doğum istediğim için ve her şey yolunda olduğu için 37+5 de dikişlerim alındı. Dikişler alındığında 3 cm açılmam vardı.bekleyelim dedi doktor. Doğum da başlamayınca cumartesi sezeryan için gün aldık ancak cuma günü uyandığımdan kızımın hareketleri yoktu.39+2de Kalbi durmuştu,sezeryanla doğum oldu. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şu anda 13 haftalık oldu. Önümüzdeki hafta önlem amaçlı tekrar serklaj olacağım. Bir yanım tedirgin diğer yanım ise sen ne yaparsan yap olacak olan her türlü oluyor diyor.Her şey bizim elimizde değil,doktorun söylediklerini yapıp tevekkül etmek gerekiyor. Yaşadığım şey bana bunu öğretti.Rabbim herkesin sürecini kolay eylesin