aybukee10 benım en zor haftalarım o haftalardı dıyebılırım ,kasılmalarım çok fazlaydı ve karacıger enzımlerının yüksek çıktığı gebelık sekerının sınırda olduğu dıkkat etmedıgımde sekerımın yukseldıgı haftalardı. Yastık koymak vs gıbı ınanın ekstra bısey yapmadım. Süreklı uzandım sadece yemek yerken oturdum onun dışında oturmadım. Yürümedim hıc ,çok sıkıldığımda komşuma gıttım Bıkac kere ama çok sayılı.siz yıne de yapmayın. Bolca kıtap okudum tesbıh cektım benı çok rahatlatıyordu. 28 e gelınce psıkolojık olarak çok rahatladım😊 sızın de az kalmış zaten. Sıze en büyük tavsıyem enfeksıyon kapmayın aman. Buna çok dıkkat edın. Kullandığınız wc ımkan varsa sadece sız kullanın. Hatta ıc çamaşırı gıymeyın hava alsın genıtal bölge. Çamaşır gıyeceksenız de ütüleyin. Ben hıc gıymedım genıs pijamalar gıydım. Duş alırken hhb yere oturmadım . Progestanı elımı çok ıyı yıkadıktan sonra uyumak ıcın yatağa gectıgımde kullandım. Yenı bıraktım zaten. Yanı enfeksıyon onemlı , beslenmenize dıkkat edın,günde 1 maden suyu ıctım , ayaga kalkmayın uzanın bıraz da rahat olmaya çalışın goruceksınız hersey çok yolunda ılerleyecek🙏