zynrn Kızlar 6+4 um iki gündür karnımda damar atması gibi bişey hissediyorum özellikle sabah uyandığımda oluyor ya böyle olan var mı imkansız gibi geliyor bana
Sermec27 zynrn o atan kendi nabzınız bende de olurdu o haftalarda o haftada hareket hissetmek mümkün değil 🥰
Hasrett1 zynrn bende iki çocuğumda da öyle hissetmiştim bebeğin kalp atışları gibi zayıftim o yüzden ben de hissetmiştim
zynrn Tugba2794 demi böyle düşününce imkansız diyor insan ama kalp atışı gibi hissediyorum ya neden oluyor acaba
Tugba2794 zynrn bağırsak hareketleridir canım büyük ihtımalle cunku bebek harektlerını vesaıre 16. Haftadan sonra hıssedersınız
Ozbk38 hanimiys fatkondayım 6 hafta dediğinin, nabız gibi drğil zaten seyirme oluyor. Aynı durumu ben de yaşadım.
zynrn Hayır kızlar özellikle dikkat ettim nabzim değil bağırsak değil işte tam ultrasyonda bakılan yerde bildiginiz damar atması gibi atış hissediyorum sadece bu baksa hareket falan yok yani
Nilayy95 zynrn Rahminiz yavaş yavaş genişlediği içinde olabilir, bağırsaklarınız hormonlar gereği kabızlık yaptığı içinde veya hamilelik döneminde gaz artışı da çok olduğu için oda olabilir 🙃
Gmoli zynrn O kalp atışı gibi pıtpıt his bende de oluyordu doktora sordugumda bebek için rahimde damarlanma çoğaldığı için onu hissediyormuşuz