nevanur_srt Arkadaşlar 8+2 haftalık hamileyim ara ara yoğun sümüksü sarı akıntım oluyor bazende sadece WC de hafif akıntı oluyor bu durum normal mi acaba ilk gebeliğinm olduğu için endişe duyuyorum kötü birşey mi diye yaşayan varsa bilgilendirebilir mi
Ashar nevanur_srt bendede aynı sıkıntı var 7. Haftadan beri doktor fitil verdi enfeksiyon mantara karşı imkanınız varsa bir doktora görünün sarı akıntı enfeksiyondan oluyormuş hala fitile devam ediyorum
Tubaaslnkzl nevanur_srt bende 8 +1 gebeyim tam da biraz önce bununla alakalı normal olduğuna dair yazı okudum bende de sıvı şeklinde çok oluyor akıntı rahim büyüdüğü için fazla sıvı salgılıyormuş
Melike4157 nevanur_srt çok yoğunsa engeksiyon veya mantar olabilir ilk gebeliğimde doğuma kadar akintim vardı mantar olmuşum doktorunuza yinede söylersiniz eğer az az ise ilk haftalarda normal bişey
nevanur_srt Tgcdmr Ashar sizede çok geçmiş olsun bende tedirgin oldum açıkçası neden olduğunu bilemeyince 🥹bakalım pazartesi randevu aldım
nevanur_srt Melike4157 bende genelde hafif sarı akıntılar oluyor ama arada baya yoğun yapışkan kıvamda olunca korktum açıkçası
Edadiyebirisi nevanur_srt benimde ilk haftalarda oluyordu bir zararı olmuyor ama sen yinede doktora gittiğinde söyle bana kontrol diye toz bir ilaç vermişti gece yatarken meşaleyi boşaltıp içmiştim idrar yolu enfeksiyonu vs hep temizliyor