Minik06 Ben ahududu çayını çok seviyordum ama bir defa kokusunu aldım ve tiksindim şimdi hiç içesim gelmiyo
esra34_ Baharseska inşallah canım şimdi 2. Bebeğime hamileyim aynı şekilde 38. Haftada icicem 38+2 doğdu 1.bebeğim buda insalah boyle doğar
Baharseska Kızlar suyum geldi 1 saat önce açılmama baktılar direk devlete gittim açılmam 1,5 cm dendi kendi doktorum da bekle dedi evde biraz daha öyle gel yatışınu yapalım dedi sizce ne yapmalıyım ? Sancım vs. Hiç bir şeyim yok ama
mmihri Baharseska ilk gebeliğinizse bence de evde bekleyin. Kendinizi çok yormayın dinlenin. Güzel sıcak bir duş alın uyuyun.
esra34_ Baharseska kendini yormadan sıcak duş sukuat yap ağrı geldi zmn yorulmadan yurus yap plates topu çok iyi geliyir açılmaya ayy ben bile heycanlandim
esra34_ Baharseska enerjini bitirme yorma sakın kendini doğuma ısınmaya gücün kalsın çok güzel gecicek inşallah
esra34_ Baharseska olur olur sen yorulmadan yürüyüş nefes egzersizi skuat yap plates topu hareketleri yap inan nasi olduğunu anlamadan geçiyor
esra34_ Baharseska benim doğumum suyun gelmesi bebeğin doğması 8 saat sürdü inan sakın olunca sadece son yarım saat i tek zordu kendine güven
Baharseska esra34_ yürüyüş yapıyorum koridorda şuanda açılma aynı 1 cm doktor gelip kontrol edicek dendi bakalım suyum gelmeye devam ediyor
esra34_ Baharseska bazılarında aniden hiç beklenmedik şekilde açılma oluyor burdan birinin doğum hikayesini okumuştum