Elemon Kızlar göğüs ucu koruyucu mutlaka alınmalı mı ? Gümüş kapak ya da normali ? Başka alternatifi var mı? Birde hastahane çantasında anne ve bebek için neler olmalı ? Birde hastahane de Doğum sonrası anne banyo yapıyor mu ?o süreç nasıl ilerliyor ?
Omerhatice Elemon gogus ucu kremi kesinlikle alınmalı ben gumus kapak kullanmadim ama kullananlar memnun Kaldığını söylemişti Gogus ucu yarasi gercektn cok can yakıyor en baş alman gerekenlerden birisi canm
Ayzeli Ayzeli krem olarak soruyorsan almalısın ne olur ne olmaz😅 Gümüş kalkan cinsinden soruyor isen bilemedim. Ben almadım yani.🤭
NeeSalman O gümüş kapak biraz fazla pahalı gibi. Alıpta göğüs ucu yara olan çok anne var yani her şekilde yara oluyor ama lansinoh’un göğüs ucu kremi ve göğüs kalkanı göğüs için gerekli cidden.
NeeSalman Kalkan göğüsler yara olduğunda kıyafetlerimize teması engelliyor aynı zamanda göğüs hava da alarak iyilişme süreci hızlanıyor kremde böylelikle kıyafetlerimize sürülmüyor.
Ayzeli Bebek bezi Islak Mendil Hastane Çıkışı (2-3) Zıbın Penye-peluş battaniye Göğüs ucu kremi Hastane pedi Kendin için kıyafet,iç çamaşırı Pijama Havlu
Cemnec Ben hala kullanıyorum cok rahat kullananlarda memnun bence olmazsa olmazlardan :)). https://m.epttavm.com/item/47039281_nuk-silikon-gogus-koruyucu-hamileanne?gclid=EAIaIQobChMIrOuEqL2l4AIVCrTtCh3lVQ9BEAQYBSABEgIgG_D_BwE
NeeSalman Kendim için; 1 gecelik sabahlık takımı 1 alt üst pijama takımı Üstüme giymek için bi polar sabahlık ( malum kanımız çekilecek) Havlu Göğüs kalkanı Göğüs pedi Göğüs ucu kremi Tarak, saç tokası, ayna isteğe bağlı kozmetik ürünler Diş fırçası 2 çift çorap Terlik Taç emzirme sütyeni 2 atlet Depend Hem yüksek bel hem klasik model külot ( herhangi bir sorunla karşılaşır da şayet sezeryan doğum olursa kasıklarıma denk gelmesin diye 2 çeşit koymayı tercih ettim) Lohusa pedi( hastaneden çıkarken külot giyeceğim için o zaman kullanmayı düşünüyorum) Çıkarken giymek için rahat bir kıyafet Kirli poşeti -Bebek için; 1 10’lu hastane çıkışı ( battaniyeli) 1 5’li hastane çıkışı Yedek penye battaniye Müslin battaniye 2 kısa kollu iç zıbın 2 adet çorap Eldiven ( hastane çıkışlarının içinde var lakin yedek olsun) 3 ağız mendili Polar pattaniye Puset Yüz örtüsü Yenidoğan Bebek Bezi Islak mendil Temizleme pamuğu Alt değiştirme pedi Emzik, emzik kabı Emzirme yastığı ( belki ) Bebek için kirli poşeti - Eşim için bir takım kıyafet - Misafirler için el temizleme losyonu ve ağır kokmayan bir kolonya - Ufak tefek de ikramlık aperatif bir şeyler Hastane çantamı da paylaşayım dedim ☺️
Elemon NeeSalman canım fazlasıyla yararlı oldu benim içim çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok güzel bi hazırlık olmuş
Omerhatice Elemon lansinoh diye bir krem var birebir direk onu al baska bakma derim canm hem onu surdugunde o krem memedeykende emzirebiliyosun