Elacihangir Nzlcnclk ilkinde yaptırdım anlamsızca şekerim düşüyordu belki sebeb başkadır bilemiyorum doktorum saygı duymuştu yaptırmak istemediğimde, ikincide yaptırmadım bir sorun olmadı , üçüncü de yaptırmayı düşünmüyorum
Bhrdnz Nzlcnclk yediğiniz tatlı da bebeğe gidiyor eğer yemiyorsanız tabi bilemem ama gebelik şekeriniz varsa önlem almak açısından şeker yüklemesi çok önemli
Tugba2794 Nzlcnclk tabii ki yaptırmalısınz kendınız ve bebegınızın saglıgı için. Burda önemsiz birseymıs gıbı konusan ınsanlar oluyor fakat şekerden anne karnında bebegı ölenlerı duysalardı daha anlamlı yönlendırmeler yaparlardı diye düşünüyorum tabii sizin kararınızdır 🌸
yasemin_yasin Nzlcnclk bence ön yargılı olmamak lazım. İlerde bir sorunla karşılaşırsanız şekerle ilgili aklınızda şüphe kalacak. Ben yaptırmıştım. 35.haftada bebek gelişimi önde diye şekerden şüphelendiler. 2 hafta şeker takibi yapıldı.o da normal çıktı. Şeker yüklemesi de normal değerde çıktığı için şekerle alakalı şüphelerimiz silindi. Doktorum sadece iri bebek olacak gelişimi iyi dedi
Nzlcnclk cerengeredeli Bebeğe zararlı diye duydum direk ona gidiyormuş içtiğimiz glükoz yaptırma diyorlar o yüzden kararsız kaldım😌
cerengeredeli Nzlcnclk gebelik şekerin varsa o bebeğe daha çok zarar verir eminim ki. 50 ml su için bütün bir hamileligi riske atmak mantıklı gelmiyor bana
Tugba2794 Nzlcnclk tamamen şekersiz beslenıyorsanız buna bır sey dıyemem ama bu da ımkansız 50 gram seker sonucta pirinc, mısır, patates emınımkı az da olsa yıyorsunuz bunun gıbı dusunun bunlar da bebege gecıyor
user876544926 Nzlcnclk şekerinizin olup olmadığına emin olun derim. Şekeriniz varsa ona göre beslenirsiniz. Bebeğe etkisi çok oluyor yüksek olursa.
Elacihangir Tugba2794 yönlendirme yapan bir yorum yok bence ama , yaptırdınız mı yaptırmadınız mı diyor cevap veriyoruz soruya göre kimden bahsediyorsunuz yönlendirme olarak
Tugba2794 Nzlcnclk bence hassas bır konu iyi dusunun taşının Allah gostermesın bebegınıze bır zarar gelse o akıl verenlerın hangısı size yardım edebılecek
Tugba2794 Elacihangir ben sizden bahsetmiyorum bu forumda inanın cok gordum okudum çok keskin sekılde yorumlar yapanları sonuclarını dusunmeden bılmeden yazan çok
Nzlcnclk Tugba2794 İlk gebeliğim o yüzden araştırıyorum sürekli ve siz güzel annelerden destek alıyorum sizin yorumunuz beni rahatlatıyor 🥰
Aley06 Nzlcnclk ben hamilelikten öncede düzenli beslenen spor yapan biri olarak ve ailemde şeker olmamasına rağmen araştırıp yaptırdım merak etmeyin hiç bi zararı yok en azından gizli bir şeker olma olasılığınız varsa görmüş olursunuz ❤️
Nilayy95 Nzlcnclk merhaba, yaptırmanızı öneriyorum. Bebeğinize herhangi bir zararı yok 🙏🏻 eğer ölçtürmeyip devam ederseniz zararı var . Bunu insülin kullanan bir anne ve gebe olarak yazıyorum