Angel23 Anneler merhaba 20haftalik gebeyim kullandığım vitaminden kaynaklimi bilmiyorum ama affedersiniz koyu yeşil ishal 3 gündür çok sık değil ama anladım kullanılan vitamin böyle yaparımi yada basına gelen var mı
Merveerol28 Angel23 ben demir ilacı kullandığımda öyle oluyordu, vitaminindeki demire bağlı gelişiyor olabilir. Karın ağrısı da yapıyordu. Şimdi Elenatal 2 kullanıyorum artık olmuyor.
Nilayy95 Angel23 merhaba üç günü geçen ishalde mutlaka doktorunuza danışınız. Benim doktorum hep ishal sorununu sorar ve üç gün geçtiği zaman yanıma gel der
Angel23 Merveerol28 yaa ben decavit pronotal kullanıyorum başladığımdan beri böyle oldu afedersiniz renktede değişiklik var bebeğe bı zararı inşallah olmaz yan etkilerine baktım kabızlık ishal yazıyor ama bende bir söyleyeyim değişmesini 😔
Merveerol28 Angel23 ben de Decavit kullanıyordum başta 😌 ama bana tüm demir ilaçları aynı yan etkiyi yapıyor. Büyük ihtimalle sizinki de ondandır, doktorunuza söyleyince değiştirir. Bebeğe zararı olmaz merak etmeyin 🌸
Merveerol28 Angel23 ne demek, ben de doğru vitamini bulana kadar çok çektim o haftalarda 😌 bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥰
Angel23 Nilayy95 yaa ishal ama sanki kullandığım vitamin dokunuyor gibi günde bir defa sadece yada iki defa çıkartıyor dışarı aşırı değil