Kylr Şafak 22. 10 mart. Sezeryan. İkinci çocuğum ama 10 yıl aradan sonra 😌 o yüzden ilkinden daha heyecanlı olduğumu bile söyleyebilirim. Çünkü evlat sevgisi nedir biliyorum, başıma gelecekleri biliyorum 😄 tam rahata ermişken yeni bir heyecan…
Eelliiff1234 Mehmeteren-ve-defneninannesi uygulamaya göre 34 Şafak 😊 pazartesi doktora gidicem bakalım bişey dicek bebeğim ters hala dönmedi ve varislerim var sezeryan diyebilir o yüzden doktorum 35 haftam bitti bugün tam
caglaoztrk Eelliiff1234 gittiniz mi doktora dönmüş mü bebişş,bende 34+4deyim hâlâ makattı cuma yine çağırdı bakalım 🥲
Yasmnehir Merhaba güzel hamişler 34+4 2.ci gebeliğim 8 yıl aradan sonra bir kızım daha olucak rabbim izin verirse mart 10. İle 15 arası alırız dedi doktor bakalım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ceydametee Mehmeteren-ve-defneninannesi 17💙🥹🙏🏻4 Mart diyo tabi o haftaya kadar dayabilirse normal istiyoruz 😂
Melek_0288 Mehmeteren-ve-defneninannesi 36+2 6 Mart sezeryan 39 haftada alınacak bi sıkıntı olmazda inşallah 2. Gebeliğim
Fenerli6767 Mehmeteren-ve-defneninannesi doktor normal doğum dedi şimdilik tabi çarşamba ne Dicek Bakalm
2busra Mehmeteren-ve-defneninannesi Haftaya girdik şafak 21 gösteriyor ama normal doğum bekliyoruz bakalım ne zaman gelir, geçen gün kontrolüm vardı kanalın üstünde yerleşmeye hazırlanıyor dedi doktorum bakalım bekliyoruz ama artık hayırlısı ile doğurmak istiyorum gece uykusu yok, çok hareket etsem sıkıntı yatsam otursam sıkıntı 😂penguen gibi yürüyorum artık
Ceydametee 2busra aynı şeyleri yaşıyoruz fakat benimki 34 de kanala inmiş zaten o genital bölgenin ağrısına katlanamiyorum
merveyvslr Hafta Sezeryan doğum 38+3 , 25 Şubat kısmetse dua beklerim korkum çok 🙏 herkese şifalar diliyorum rabbim bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Hilalmusab1 Baby_B idrar yolu enfeksiyonu nasıl birşey acaba doktora gidemedim soramadım da afedersnz bende de böyle akıntı geliyor sarımsı gibi ve pütürlü yani böyle birşey mi acaba ? Kusura bakmayın bende bir kaç yorumda gördüğüm korktm için yazmak istedim