Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba anneler 36+3 ten selam herkese Uzatmadan doğum şeklini ve Şafakları alalım 🌄🩷Sezaryen Şafak 10 (24 Şubat ) (37+6da )
2cicekannesi_ Mehmeteren-ve-defneninannesi 21 Şubat şafak 6 ikinci bebeğim ama hepsinin heyecanı farklı sağlıkla gelsinler 😍😍
Ebru_xy Mehmeteren-ve-defneninannesi Şafak son 14 gösteriyor normal doğum gözüküyor bakalım artık kızım ne zaman gelmek isterse 😍😍(12 den sonra 38 oluyoruz
Gokce35- Mehmeteren-ve-defneninannesi İkinci Allahın izniyle ama içimde genel anestezi olmasına rağmen korku var 🥲
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ebru_xy normal doğumda da ne zaman geleceği belirsiz insan şu gün deyip ona odaklanamıyor😁
alpege_ Tosca ayniyiz canim benimde son adet tarihim 31 mayisti ilk gebelik ama Bebek iri oldugu icin doktorum sezaryen istedi :(
AnayimBenAna_ Mehmeteren-ve-defneninannesi 34+0 dan selamlar 🌸 henüz gün netleştirmedik 35 te kontrolümüz var ♥️
Mamacita1 Mehmeteren-ve-defneninannesi 36+0 olduk bir aksilik olmazsa benimde 3 Mart olacak sanırım 🥹🥰
Baby_B Mehmeteren-ve-defneninannesi 35.haftadayiz🩷 İdrar yolu enfeksiyonum var erkende gelebilir Kasilmalar agrilar basladi..
Hilalmusab1 Baby_B idrar yolu enfeksiyonu nasıl birşey acaba doktora gidemedim soramadım da afedersnz bende de böyle akıntı geliyor sarımsı gibi ve pütürlü yani böyle birşey mi acaba ? Kusura bakmayın bende bir kaç yorumda gördüğüm korktm için yazmak istedim
wherearetheavocados Mehmeteren-ve-defneninannesi 37+4 Uygulamaya göre son 17 İkinci doğum ilki normaldi İnşallah normal doğum olur 🙏🏻
MelekAvci 39+3 kız şafak 4 ama gelesi hiç yok vajinal doğum istiyorum ilk gebeliğim artık gelsinnn 😂🥰🌸