Semanuryvz İlk kızımda doğumdan sonra genişleme var demişlerdi ultrasonda söylenmemişti 6 ay takipli olduk 15 günde 1 gidiyorduk bir son komtrolde doktor düzelmiş dedi mucizevi şekilde 🥲 içinizi ferah tutun bol bol zemzem için şifa niyetine bebeğin adına da sadaka verin 💐
Demettemur Semanuryvz valla elimden geldiğince herşeyi yapıyorum allah büyük bakalım neler bekliyor bizi Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını en kolay şekilde nasip etsin inşallah
AybarsUmay_ Shdtnnc benim bebeğimde de vardı doğduktan sonra ilk 24 saat içinde kakasını yapması lazım dediler çok şükür yaptı kendini daraltma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
suleakan55 Shdtnnc Aynı durumdayız 22 haftalıkken sol böbrek 12 sağ 6 çıktı, takipliyiz. Sizin süreç nasıl ilerledi şuan kaç haftalıksınız, sezaryen mi planlandı böbrekleri en son kaç mm oldu ne yapıldı Bilgi verir misiniz
Anonymous1 Shdtnnc benim bebeğimde de vardı canım 39+0 ız şu an son 2-3 haftadır büyümüyor aynı kaldı canını sıkma eğer erkekse erken sünnet ettirmeyi öneriyorlar. Suyu iyiyse idrarını yapabiliyor demektir diyor doktorlar dolayısıyla anne karnında müdahale gerektiren bir durum oluşmuyor ama takip ediliyor. Korkma canını da sıkma