yigitinannesiiiii Kylr bana kalırsa öyle ben olduğu gibi göbeğiyle çıkanı görmedim hadi olacaksada max şimfiki haliniz olsun diyelim zaten pijamanız oluyormuş zaten bencee kullanırsınız yani :)))
Kylr Bhrdnz yok yanlış anlamışsınız. Ben çok kilo aldım zaten de 😁 gecelik şuan oluyor 35 haftalık halimle. Ama son 1 ay biraz daha şişeceğim ya, doğumdan çıktığım anı soruyorum. Nekadar inmiş oluyor, doğumdan çıkınca giymek için almıştım çünkü.
Bhrdnz Kylr pardon yanlış anlamışım doğumdan çıkınca aşırı bir şişlik oluyor yani benim bacaklarım davul gibi olmuştu ilk 3 gün inmedi şişlik 😁
Mrscakir Ben bi tane almıştım M beden 30 haftalıkken tam oldu sizin gibi şüphede kaldım 2 tane daha aldım onları XL aldım doğumdan sonra evet göbek kalıyor ama yumuşak bi göbek olduğu için sıkıntı olmuyor benim normal doğumdu 20-24 haftalık gibi göbeğim vardı oldu hepsi 😬
Kylr Mrscakir evet bende öyle tahmin ediyorum bu sert hali gidecek sonuçta. Bide o klasik lohusa geceliklerini hiç sevmiyorum. En dandiği bile 1000/1500 liradan aşağı değil. Birdaha giymeyeceğim bişeyede o parayı vermek istemiyorum. Bilemiyorum çok kararsız kaldım son hafta durumuma bakar olmayacak gibiyse ozaman alırım belki
br2023 Kylr Normal doğum yaptım doğumdan sonra ufak bir alt karnm tek kalmştı birkaç saat sonra içimde bir bebek daha varmş gibi şişkindim😂 1 haftada dümdüz oldu göbeğim☺️Ama yapıya bağlı bence herkeste farklılık gösterebilir🌸 Sağlıkla kucağına alırsın inş cnm 🤗
ttazeannee Kylr 20 haftalık gibi bir göbek kalıyor ama bu kişiden kişiye değişir. Kimisinde ödem çok oluyo sanki hiç doğum yapmamış gibi. Kimisinin hemen iniyor. Ama içine sığarsınız merak etmeyin
Lunapark Kylr bence olur bebek çıkıyor yani bebeğin olduğu haliyle asla bir olmayacak tabi ki 🥰yani ben bşr sorun yaşamamıştım hafif göbüşlü görünürsünüz o kadar yani, sanırım 🌸
Mercan0652 yigitinannesiiiii aa çok iyi o zaman benim de hemen gider göbeğim heralde bende 57 le hamile kaldım şuan 60im 😃 31 haftalık
Aleymomm Kylr bende 2 takım vardı benim mesela fiziğimde kaynaklı karnım da çok çıkmamıştı doğurdum altı bol geldi mesela normal takım giydim lohusa değilde sonra 😂 herkesin aynı olmuyor Malesef o yüzden bi büyük beden bi küçük beden al yaniii bence 🫶🏼
Byrmm Kylr olur canım bende senin gibi almıştım karnımdan dolayı olmamıştı ama doğumdan sonra karnım inince gayet rahat oldu .ki gecelik hastanede en rahatı oluyor. Kesinlikle pijamadansa iki gecelik koymanı tavsiye ederim canım. Ben bir tane koydum pişman oldum sezeryan iki gün kalıyosun gerekiyo maalesef. Pijama almıştım yanıma ama giymedim bile. Çünkü lavobaya git gel ihtiyacını gidermede en rahatı gecelik oluyo
Suuu-- Kylr Kız biraz büyük alsaydın nedeni keske ,😂 ama doğumdan sonra iner göbeğin biraz olur bence
Mrvsmt2502 Kylr normal doğumdan hemen sonra karnım 3 aylık kadar gebeydi ama sönmüş balon gibi yumuşak gevşek şekilde. Gecelik olur bence
Smiley87 Kylr yani ne kdar kilo aldığınla da alakalı tabiki , ben 2 gebeliğimde 13kg-15 kg almıştım. Doğumdan sonra göbeğim 5 aylık gibiydi