Yarenn24 deletedmom43191 kız benim hiç sancım yoktu 1 aydır nst ye giriyorum hep 20 lerde çıkıyordu şimdi bu gece ilk kez sancım çıktı 2 saat sonrasında gel dedi eve gönderdi doktor yatışımı yapacaklarmış
deletedmom43191 Yarenn24 oh iyi hemen bi ilişki peşine dus al 😅😅😅 hastane yakınsa yurume git doğuma yardımcı olur hepsi 😅😅😅
Yarenn24 deletedmom43191 yok kuzum uzak hastane biraz arabayla gidip geliyoruz eve geçiyorum simdi sıcak duş falan alayım bir de normal doğum ama tok mu gidilmeli ne aç ne tok mu onu sormayı unuttum
Yarenn24 esrasavas 40 hafta bitti canım bugün evet hissediyordum ama çok hissetmedim dayanılmayacak tarzda değildi ara ara vuran regl sancısı gibi düşün
eliffff34 Yarenn24 ne durumdasınız🥹 tansiyon yüksekliği ile farklı hastaneye sevk edildim. 5 cm açıklık ile sezaryene alındım bebek fazla iri ve tansiyon sebebi ile. Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır
Ahsen-01 eliffff34 kaç kg idi canım bebeğim bende bebek fazla kilolu diye sezaryene alındım 14 Şubat’ta şeker den suphelendiler bende de
Yarenn24 eliffff34 dün sabah 10 : 05 de doğum yaptım canım normal doğum oldu 3500 demişlerdi ama 3250 geldi bebek 🥰 6 cm e kadar kendiliğinden açıldım hafif sancılarla ama 7 cm ve sonrası çok zordu çok şükür sabah da doğdu 💖💖
eliffff34 Ahsen-01 3700 civarı dediler kafa çapı büyükmüş ilk doğumda çok fazla dikiş olur ve omzu hasar görebilir diye
Kbra1012 eliffff34 peki kaç doğdu Bebiş. Gerçekten doğrumuymuş ölçümler bunu merak ediyorum bende hamileyim 38+2 3700ü geçti bile