pandapanda Kızlaaar şimdide grip oldummm çok mutsuzum burnum tıkalı doktorum fısfıs sıkma dedi nasıl açılcak bu burun😂
cylnmy pandapanda valla ben de geçen hafta sizinle aynı durumdaydım okyanus suyu spreyi aldım eczanedenburun içinnnn , geçmiş olsun
Meltemanneolsun pandapanda benim de öyle ben kivi yiyorum burnumu açıyor 😊 bunu keşfettim. Ve gribe boğaz ağrısına çok iyi geldi benim tavsiye ederim
Tosbalak pandapanda tuzlu su hazırlayın şırınga ile burnunuza sıkın işe yarıyor bende tıkanınca yapıyorum
Pollymomy pandapanda bebekler için kullanılan okyanus sularından kullanıyorum ben. Birde burun bandı takıyorum.
pandapanda ya ben 2 hafta önce enfeksiyon kapmıştım o zamandan biraz burnum tıkanıktı mentollü kullanıyordum doktorum sık kullanma çok çok zorda kalırsan sık dedi geceyi bekliyorum :((( size doktor izin mi verdi kullandınız buurun fısfıssız düşünemiyorumda😂
Tosbalak pandapanda bir çay bardağı normal içme suyuna 1 tatlı kaşığı filan tuz katıp yapmıştım. Avucunuza suyu alıp burnunuza çekersiniz olur bence şırıngasız da bir deneyin
HeyYou Aynı durumdayım :( 3 gündür uyku uyuyamadım mecbur evdeki mentollü otrivine sıktım günde 2şer fıs. Uykusuzluk daha fena dayanamadım öbür şeyleri de çok denedim açmadı burnumu maalesef. Mentollü otrivine sıkıp bir sıkıntı yaşayan var mı acaba
pandapanda HeyYou ya banada doktorum sıkma zorda kalmadıkça dedi ama sıkmamak mümkün değil ablam bir hastanede çalışıyor ordaki bebek hemşiresi sterimar deniz suyu burun spreyi önerdi onu aldım mentollü gibi etkisi yok ama sağlıklıksı en azından