Soniko Hayır, doktor ultrasonla mesaneye bakıyor. İdrar yaptıktan sonra mesanede idrar kalıyor mu, kaç cc kalıyor ona bakıyor. Bana idrar yaptıktan sonra kalkıp tekrar oturup idrar yapmamı önerdi. Tam boşaltım sağlayabilmek için.
mrvksen Soniko ultrosonla mesanaye nasıl bakıyorlar anlamadım kasıktanmı hayır diyorsunuz nerden bakıyor başka
mrvksen Musilk-1 enfeksiyon doktoru takipliyim olmadı ürolojiyede giderim bir yorumda karında sertleşmeden sonra doğum yaptım demişsiniz kaş haftalıktı birde bendede şuan karnımın altında setleşme arada oluyor ve ağrı oluyor kasık ağrısı yapıyor 24 haftalık benim
Musilk-1 mrvksen zamanında normal doğum oldu bende tam hatırlamıyorum gün olarak doktor Ağustos 16 dedi 13 te doğmuştu bende hiç erken doğum olmadı
Musilk-1 mrvksen daha çok erken 24 hafta siz dikkatli olun karın genişlediği için dir belki daha dönmemistir
Esmamuaz mrvksen Benim hamileliğimde çok oldu hatta kanıma geçiyordu enfeksiyon sürekli serum taktılar çok kötü bişey Rabbim kimseye yaşatmasın bebeğime hiç zarar vermedi sadece ben kötü oldum