Meriveannesi Zey1124 ayy maşallah maşallah normal mi acaba Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Meriveannesi incimikkk yaa o kadar takip yapıyorum bulamadım yani demekki siz randevuyu direk almıyorsunuz doğru mu öncesinde muayne mi gerekiyor izlem de
Meriveannesi Gulsahs yaaa ümraniye ye gitmiştim başka yere bakın dediler ordan oraya bişiy anlamadım teşekkürler uzak mı oluyor cerrrahpaşa
nurandncr Meriveannesi Sağlık bilimleri üniversitesi gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi fizik tedavi diye bakarsanız perinatoloji bölümünden alabilirsiniz. Çok ilgili bir doktor ama yeşil alan açıldı mı size? Ondan sonra alınıyor. Devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz olarak
Pembefil dilaradoyan bende almaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi hep parantez içerisinde ya usg bakılmamaktadır ya da riskli gebelik bakılır yazıyor. Anlamadım, riske de atamıyorum. Çok arada kaldım valla bakmalarına da şaşırdım
dilaradoyan Pembefil doktorum zaten kendisi yönlendirdi haftanda al randevu git diye. Baktılar her şeye
Pembefil Gulsahs hgs den mi aldınız randevuyu? Ben fatihte oturuyorum her gün de sabah 10 oldu mu mhrsden bakıyorum ama cerrahpaşayı da hiiç görmedim. Siz nasıl aldınız acaba 😊
Gulsahs Hastaneyi arayıp randevu alıyorsunuz sistemlerinde sorun olduğu için internet sitesinden randevu alınmıyor
incimikkk @Meriveannesi hayır direk Pendik eğitim araştırma Hastanesi’ne gebe poliklinigi olarak alınıyor yani bana öyle söylendi hastaneyi aradığımda yarın gidicem nasıl bir yol izlenicek direk alınacak mıyım detayliya bilmiyorum ama direk öyle alırsanız bakılır dediler