obli Annekuzusu06666 yarın 29+2 oluyoruz bizim de görüş günümüz çok heyecanlıyız. İnşallah siz de bebişi görürsünüz 🙏🏼
Elacihangir Annekuzusu06666 ben bugün gittim ,kalp atışı göründü ama 2 hafta sonra dinleyelim dedi aynıyız seninle canım
busebasaran06 Annekuzusu06666 Benim de şu an 5+3 haftaya cuma da 6+1 olacak o zaman gideceğim nasipse heyecanlıyım
Ozge16_ obli bizde 29+6 haftalığız bugün görüş günümüzde bizimki sağolsun yüzünü çok az gösteriyor her seferinde popişini görüyoruz 🧿😄😄
Elacihangir Annekuzusu06666 5+6 ydım ultrasonda 6 +0görnüyordu dinletmedi ama 2 hafta sonra dinleyelim dedi gösterdi sadece alttan muaneydi birde
Annekuzusu06666 Elacihangir Benimkide bugün karından baktı var gibide yok gibide dedi emin olamadı cuma gel bidaha bakalım dedi bide
Elacihangir Annekuzusu06666 karından belli olmaz dedi bana hep altannbaktı o yüzden karından Banada bakılmadı hiç canım sıkma canını Cuma görünür
Annekuzusu06666 Elacihangir bana karından baktı kuzum riske atmayalım dedi ama yolk kesesi vardı minicik bişey vardıda tam göremedi o yüzden cuma gel dedi
Elacihangir Annekuzusu06666 hayırlısı olsun canım benimde çok küçük daha 2 hafta sonra gel dedi daha iyi görürüz
Elacihangir Annekuzusu06666 evet bugün hem baş hem diş ağrım çoktu haftaiçi kanlara bakıcak kan için gidicem ,2 hafta sonra gel dedi bebek için birde ne yesem çıkarıyorum çok yoruldum 2 haftadır böyle