deletedmom43191 snylyy hiç bilgim yok nasil verdigime dair diğer gebeliklerimde ise 5 6 kilo almıştım.hep
_mucizem_ Noluyoya ben de ilk 4 ay çok bulantı yaşadım kilo vermedim ama almadım da 😊 rabbim yardımcınız olsun çok zor bulantı.
Elifimsib Pzahide 25+4üm 4 kilo civarı aldım bazen tartılınca +3 çıkıyor bazen +4 ödem oluyor heralde arada
sehnazz000 Pzahide 19 haftalık hamileyim 2 buçuk kilo aldım ama ben kilo vermiştim 57ye kadar düştüm öyle hesaplarsak 5 kilo almışım 😁
DENIZ_55 Pzahide bende 31+2 haftaligim en son 24 haftalıkken tartildim 8 kilo almıştım şimdi kaç aldım bilmiyorum ama ben en az üstüne 4 veya 5 kilo aldım diye tahmin ediyorum 🥴🥴😵💫
Pzahide snylyy ya ben de hiç dikkat etmedim ve canım sürekli tatlı şeyler istiyordu hep tatlı beslendim sonuç bu 😂
snylyy Pzahide bende çok abur cubur yedim halada yiyorum ne kadar dikkat etsemde ipin ucu bazen kaçıyor
Pzahide Aydur_4242 inanın ben de hangisi normal bilmiyorum kimi anne çok alıyor kimisi neredeyse hiç almıyor
Tgball Aydur_4242 biz de 20+1 ’deyiz. 5 kg almışım. Kişiden kişiye değişiyor sanirim bu durum. Oysaki kilo almaya meyilli bir vücudum yoktu. Gebelik öncesi hep 50 kg altindaydim
Pzahide fdn25 bebeğin gelişim eğrisi normal seyretti mi dikkat etsek biz de kurtarabiliriz daha galiba
fdn25 Pzahide tabi bebek haftasıyla uyumlu bir sıkıntı yok şükür zaten karbonhidrat şeker çikolata gibi şeylerin bebeğine hiçbir faydası olmaz sadece sana kilo yapar bebeği protein sebze vesaire besler demişti doktorum
Pzahide Deleted33000 sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın, son 5-6 gündür benim de gebeliğim epey zor geçiyor
_mucizem_ Pzahide çok teşekkür ederim 🥰 ama işte son haftalarda çok almaktan korkuyorum 🙈 İlk oğluma +9 kilo ile doğuma gitmiştim. 1 hafta içinde 6 kilo vermiştim. Darısı buna 🙈