1prens_1prensesannesi_ Zeyno_01 ben 24. Haftanın basında kontrole gitmiştim gitmişken yaptırdım çok şükür temiz hiç bir şey çıkmadı
nevaneva Zeyno_01 ben yaptırdım sonucu göstermeye gitmedim daha açlık 80 içecekten sonraki 129 du 3. Kan 90 dı bunlar normal diye biliyorum ama sizinkiler kaç çıktı acaba
SemaaK123 Bende bugün yaptırdım bebeğim 1 hafta önden gidiyor test sonuçlarımda sınırın biraz üstünde çıktı maalesef diyetle yoluma devam edicem
Sevolino Benim de yüksek çıktı diyet uyguladık 10 gün düştü çok şükür diyete uygun beslenmeye devam edicekmişim
Zeyno_01 SemaaK123 bende üç gündür babamın şeker aletiyle ölçüyorum 100 u hiç geçmedi ama korkuyorum tedirginim
Zeyno_01 Yaren-kayranik valla bende daha 5 kg almışım toplam zaten kilolu biriyim ama bebek öden gidiyor ve kilolu oldugum için doktor doğuma yalın riskli olmasın çocuk diye öneriyor
SemaaK123 Zeyno_01 açlık şekerin sınırı 95 tokluk şekerin yemekten sonra 1. Saat üst sınır 140, 2. Saat üst sınır 120 bu rakamları aşmıyorsa sorun olmaz canım
SemaaK123 Sedset açlık şekerin sınırı 95 tokluk şekerin yemekten sonra 1. Saat üst sınır 140, 2. Saat üst sınır 120 bu rakamları aşmıyorsa sorun olmaz