Altunbusra Merhabalar, 11 haftalıkken uçak yolculuğu yapan var mı bir tehlikesi var mı ? Deneyımlıler yazabilir mi ?
Merve_kucuk Altunbusra 21 haftalıkken yaptım bir sorun yaşamadım. X-raydan da geçmedim. Elle kontrol ettiler.
Ozgeee22 Altunbusra 12 haftalıkken uçağa bindim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ekstra dikkat etmem gereken bir durum da olmadı
deletedmom43191 Altunbusra ben gebeligimi bilmeden 3 4 haftalikken yapmıştım fakat bir sıkıntı olmadı suan 38 deyim ama sizin haftanız ileri mutlaka doktor onayı gerekir yanınızda hamilelik belgesi olmalı ki xraydan gecmeyin
Altunbusra Benim ilk hamileliğim ve yurt dışında eşimle yaşıyoruz. Ailem Türkiye de onları ziyaret etmek istiyorum ama bazı endişelerim var 1. Trimester olduğu için 🥲
CoolMamaMode Ben de gurbette yaşıyorum hamile olduğum haberimi vermek için memlekete gidecektik uçakla ama doktor ilk üç ay yasak demişti malesef :(
Altunbusra CoolMamaMode yaaaa üzüldüm şimdi benimde pazartesi doktor randevum var orada soracağım bakalım
CoolMamaMode Altunbusra ve uzun yol yasaktı iki üç saatlik yol ancak olabilir demişti bizim mesafe de 13 saat filan araba ile mecbur gidemedik . Şuan 5. Ayımdayım 4. Aydan itibaren gidebilirsin demişti ama
Z3ynp Ben ilk gebeliğimde 5 haftalık iken uçağa bindim ve düşük yaptım uçaktan mı değil mi bilemiyorum ama riske atmaya değmez.
Talentedmom Altunbusra herhangi bir riskin yoksa yapabilirsin doktoruna sor güvenlikten geçerken mutlaka hamile oldupunuzu söyleyin ona göre arıyorlar