Reparista Esinserkan yani insan inanamıyor ama sanırım 🙈🙏🏿 Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bi türlü randevu bulamadım. Cumartesiye ladar sabredemedim ilk değerim adetten önce 70di cumartesiye kadar duraöadım belki cuma bi kez daha kan veririm 🙈
Esinserkan Reparista Allahım ne güzel bi duygudur şimdi. İnşallah benim de sonucun olumlu çıkar. Umarım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sağ Salim bebeğini eline alırsın. Tüm güzellikler seninle olsun😊😊
Reparista Esinserkan çok çok teşekkür ederim inanamadım ki ben 🙈inşallah seninde vardır sanıırm sat'larımız aynı 😊 Öğrenince haberdar et ❤️
Reparista Esinserkan evet 5iydi benimde hadi güzel haberlerini bekliyorum ❤️ İnşallah sağlıkla karşılarız hadi bakalım 😊
Sdemirel Ben de olmadım adet iki kez idrar testi yaptım negatif sanırım gecikti kimyasal gebelikten sonra😞 bütün belirtileri de yaşadım çok umutluydum. Dört beş gün gecikirse kan testi yaptırırım artık
Reparista Sdemirel canım idrar testi daha geç pozitif çıkıyo diye biliyorum 🙏🏿 Bence kan testi yaptır
Sdemirel Reparista hiç gecikmezdi düzenli olurdu Geçen ay adetime iki gün kala idrarda pozitif çıkmıştı ama kimyasal gebelikmiş sanırım kimyasal gebelikten dolayı gecikti 😞 inşallah vardır bir hafta bekleyeceğim olmazsam kan veririm dördüncü ayımız bu
Chanelmom Esinserkan hamile kaldığım ay adet belirtilerimi yaşadım. O na aldanmayın. Adet 10 gün gecikmesi durumunda netlik kazanır. Mevsimsel gecikme olabilir, strese bağlı olabilir.
Elzndgn Esinserkan merhaba eger devlet hastanesinde kan verdiyseniz barkodla sistemden kan sonuçunuza bakabilirsiniz