Nurk24 Kızlar 1800 gram 45 cm boyu sizce zayıf mı burada 2300 yazanlar olmus kafama takıldı haftasından geride mi acaba ?
Zgmrtk Nurk24 hayır canım benim valla 1600 du karın cevresı kucuktu cok uzulmustum ama 32 den sonra birden alıyorlar bak şuan 34 haftayı 2390 olmus uzme yanı kendını benı cok kıyasladılar insanlarla bende yaptım sadece stres yapıyoruz 😊😊🙏🙏
irser Nurk24 doktor soylerdi benim de 33 haftalik karni bi hafta geriden geliyor omegaya basladim bugun 1800 du ama doktor demediyse geri diye endiselenmeyin bol protein beslenin
Anonim111 Zgmrtk Sizin 32’den sonra karın çevresi genişliği arttı haftasını yakaladı mı acaba? Bana da 28+5’te karın çevresi geri dendi de 30’dan sonra genelde kilo alımı hızlanıyor diyorlar inşallah öyle olur
Nurk24 Zgmrtk tecrübesiz olunca herseyi fazla dusunuyorum galiba. Tesekkur ederim yanitladiginiz icin saglikla alin kucaginiza insallah 😊
Nurk24 irser Tesekkur ederim yanitladiginiz icin biraz daha dikkat ediyim yedigime ictigime. Saglikla alin kucaginiza insallah🙂
Zgmrtk Anonim111 Anonim111 evet yakaladı zaten 1 hafta gerilıl normal diyorlar benım ki suan oyle yanı yakalamasa bıle dert etmeye gerek yokmus cunku ultrason her zaman net sonuc vermeyebilir ama endişelenmeyin 30 ve 32 den sonra her sey degısiyor 🙏😊
Zgmrtk Nurk24 hayır oyle deme bende herkes e soruyorum yazıyorum bakıyorum öğrenmek iç rahatlatıyor 😊 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 💕🐣
marsu Nurk24 hayır tabii ki de canım benim 32. haftamda 1 kilo 800 grdı doktorum çok ideal demişti hatta
poyrazmom_ Nurk24 her bebek bir olmuyo canım doktor sorun görmediyse sıkıntı yapma 32 de 2 kilo 60 gram dedi bana