helloandhello Hanımlar güzel anneler merhabalar nasılsınız ? nasıl gidiyor ? Doğum yapan var mı aranızda ? Bu süreci birlikte geçirdik herkese ayrı ayrı teşekkür ederim burası bana çok güzel arkadaşlıklar kazandırdı 😍 💐❤️❤️❤️
yeni_anne2 helloandhello son kontrolümüzden geldik bugün 24 şubat pazartesi günü doğuma gidicem artık hayırlıysa bakalım inşallah saglıkla gelsinlerr 🤲🥰🌸
mahirsmom helloandhello 40+0 olduk çok yoruldum artık bebek kanalda doğum pozisyonunda 3 cm açıklık vardı üç gün önce hâlâ gelmiyor 😕
Bnguuu_102 yeni_anne2 benim doğum tarihi drğişti ya 25 şubat oldu ne güzel aynı gün olacaktı 🥲 25.02.2025 olacak bu da çok uyumlu oldu ama 😁
helloandhello Bnguuu_102 hadi az kalmış benimde 11 Şubat olacaktı 7 Şubat oldu kontrol gittim doğum yaptım 🥰
Bnguuu_102 helloandhello aynen az kaldı artık tarih vetileen kadar rahttım şimdi bir yandan bebeğin eşyalarını yıkıyorum kurutuyorum ğtğlüyorum hastane çantası hazırlıylrum alışveeiş ve temizlik yapıyorum 😂😂 hep sona bırakmanın cazaları bunlar of 😅